BIJ ONS OP DE DIJK

TEXELBERAAD WATERVEILIGHEID

14 OKTOBER 2019

WIE?

60 waterveiligheid professionals
vanuit wetenschap en praktijk.

WAT

Event & Fieldtrips. Live verbinden van wetenschap met praktijk door actieve kennisdeling over dijkversterking

WAAR

De Dijk van Texel & in en rond het NIOZ.

Bekijk de uitnodiging voor het Texelberaad Waterveiligheid

Hallo innovatieve waterveiligheid professional,

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier nodigt je uit om je aan te sluiten bij een exclusief gezelschap op 14 oktober. “Bij ons op de dijk -Texelberaad waterveiligheid”, hét businessevent voor een select gezelschap van 60 vooruitstrevende vakgenoten op het gebied van waterveiligheid. Wij denken dat jij hier als innovatieve professional niet mag ontbreken om je kennis te delen, op de hoogte te blijven van innovatieve ontwikkelingen, samen te kijken naar de bijzondere resultaten op Texel en mee te denken over de toekomst van waterveiligheid.

Op Texel draait het 14 oktober om inspiratie en co-creatie. Het Texelberaad, de toekomst van waterveiligheid” biedt een mix van inspireren, leren en vooral samen doen. De vraag die deze dag centraal staat “Hoe bepalen we de houdbaarheid van innovaties? Op zoek naar tipping points in het waddengebied.”
Tijdens dit event vragen we landelijke aandacht voor waterveiligheid en de benodigde verbinding tussen wetenschap en praktijk voor voldoende tempo in klimaatadaptatie. De aanleiding voor het event is het dijk veilig moment op Texel & de start van het stormseizoen.

Profiteer van deze exclusieve uitnodiging en schrijf je direct in, dan weet je zeker dat we jouw geselecteerde plek vrijhouden.

Bij ONS op de DIJK betrekt meerdere doelgroepen op verschillende manieren die elk hun eigen verhaal hebben bij waterveiligheid. Naast het live event gebeurt dit ook door de verhalenfilm Bij ONS op de Dijk, een online monument over het verleden, heden en de toekomst van waterveiligheid op Texel.

PROGRAMMA ‘BIJ ONS OP DE DIJK’ – 14 OKTOBER 2019

Bekijk hier het programma (dag of middag) ‘TEXELBERAAD’ van 14 oktober 2019.

FOTO’S EN VIDEO

Bekijk hier foto’s / video’s van dit event.

DE KOPGROEP

Speciaal voor dit event is er een Kopgroep samengesteld bestaande uit bevlogen waterveiligheid professionals. In de voorbereiding wordt deze kopgroep uitgedaagd om mee te denken over de inhoud van het Texelberaad. Opdrachten waarmee we de verbinding tussen wetenschap en praktijk maken. De kopgroep bepaalt de opdrachten aan bestuurlijk wetenschappelijk en uitvoerend Nederland die we op 14 oktober bij elkaar brengen.

LIVESTREAM

Voor iedereen die 14 oktober helaas op de wal moet blijven of voor wie het allemaal nog een keer wil beleven. Het sein ‘Texel veilig’ gaat door dijkgraaf Luc Kohsiek samen met burgemeester Michiel Uitdehaag gegeven worden.

Om de dijk gereed te verklaren moet er nog wel ‘gewerkt’ worden: daarom planten leerlingen van basisschool De Bruinvis samen met de betrokken bestuurders en directeuren het allerlaatste helm zodat dit deel van de Waddenzeedijk ook klaar is voor het stormseizoen.

WIJ HEBBEN VOOR JOU EEN PLEK GERESERVEERD VOOR DIT UNIEKE EVENT

Verzeker jezelf snel van deelname en plek aan dit unieke event op Texel. We hebben slechts 60 plaatsen beschikbaar, dus zorg ervoor dat je jouw plek niet verliest. Klik op onderstaande knop en meldt je nu direct aan!

Contactgegevens

Algemene informatie over dit event:
HHNK – Hannah Ietswaart – 072 582 8282 / h.ietswaart@hhnk.nl

Praktische informatie over dit event:
Be. Brands+Events – Helmi van Doorn – helmi@brandsandevents.nl

Verhalenfilm & video content:
LiveOnlineEvents – Gerrit Heijkoop – gerrit@live-online-events.com